28.03.2024

Вишгород Газета ONLINE

Вишгород – офіційний сайт газети, новини сьогодні, архів. ONLINE

Наші гімнастки на березі Чорного моря

Наші гімнастки на березі Чорного моря

Наші гімнастки на березі Чорного моря

Наші гімнастки на березі Чорного моря

Наші гімнастки на березі Чорного моря

Батьківський комітет відділення художньої гімнастики Вишгородської КДЮСШ

Яким було літо-2017 для гімнасток Вишгородської КДЮСШ? Яскравим та незабутнім! 
Приємною несподіванкою для них стали путівки до дитячого спортивно-оздоровчого табору «Бригантина», що  на березі Чорного моря у с. Коблеве. 
Табір створив усі умови для 15 гімнасток та їхніх тренерів Людмили Вологдіної та Анастасієї Кононенко. Головний пріоритет для справжніх спортсменів – можливість повноцінно тренуватись, що прекрасно вдалося нашим гімнасткам! Але про відпочинок вони не забували: запальні дискотеки, конкурси і творчі концерти дали можливість гімнасткам з Вишгорода показати свою майстерність, граційність та  красу. Саме наша Катерина Злепко стала Міні Міс «Бригантина», а Кіра Тавгазова перемогла у номінації міс «Чарівність» .
Команда гімнасток була дружною та організованою, за що і отримала нагороду від директора табору – диплом за перемогу у номінації «Відповідальна команда» молодіжного руху «Бригантина, вперед!».
До Вишгорода юні гімнастки повернулись сповнені  позитивних вражень, досвіду життя у таборі та з новими силами перед стартом спортивного сезону! До речі, він розпочнеться вже у вересні, тому ми дуже чекаємо на вболівальників. 
За такий цінний і спортивний відпочинок тренери, батьки та діти дуже вдячні Вишгородській міській раді, меру міста Олексію Момоту, секретарю ради, депутату Тетяні Бражніковій та спеціалісту організаційного відділу Катерині Боднарчук!